Les cartes d'en Patxi
Les cartes del Txapela
ESMORZARS
Indurain, Iñaki, Aitor… Tots venen a esmorzar al Txapela!!! Són els combinats d’esmorzar, bé de dolç, bé de salat. A part d’un assortit de pastes, mini entrepans, flautes i biquinis calents d’entre els que pots escollir. Sortiràs fet un Aizkolari!!!
CARTA DE PINTXOS… al mantel!
A les cartes ningú ens guanya: tens xacolís, cerveses, sangria, sidra i fins a 51 varietats de pintxos de tota mena. De bacallà, carn, ous, verdures, croquetes, formatges… On eguin!!!
TXIQUITEO A CASA!
Sí, sí, els 51 pintxos d’en Patxi i la carta de vins, xacolís, sidres i cerveses, llestos per emportar! Convertiràs casa teva en una autèntica euskal taberna. Aibá!!!
PER KUADRILLAS A MADRID
L’autèntic txiquiteo basc es fa en kuadrilla, per descomptat! Al Txapela tenim l’espai que busqueu i 5 menús especials: menú Bilbao, menú Selecció, menú Madrd, menú Txapela i un menú Vegetarià, tots ells amb una selecció de pintxos i begudes. Us guardem lloc? Això està fet!
PER KUADRILLAS A BARCELONA
L’autèntic txiquiteo basc es fa en kuadrilla, per descomptat! Al Txapela tenim l’espai que busqueu i 5 menús especials: menú Bilbao, menú Selecció, menú Barcelona, menú Txapela i un menú Vegetarià, tots ells amb una selecció de pintxos i begudes. Us guardem lloc? Això està fet!