Els pintxos d'en Patxi

Pintxos, xacolís i txikitos… Com a bons bascos, ens agrada menjar i menjar bé!  



Xoriço a la sidra? El tenim macerant durant hores en sidra Astigarraga, perquè no l’oblidis mai de la vida. Truita de bakalao? Un clàssic, fem una recepta de campionat en un pintxo amb ceba. La nostra morcilla és l’autèntica de Beasain. Única al món! 



I d’altres pintxos? Fins i tot de foie. Ves fent el tast! El Guernika, amb amanida de cranc; el San Fermín, de pollastre cruixent amb xistorra i pebrot; o l’Aurresku, de llomillet de bou a la planxa; el pintxo d’ous estrellats, irresistible; i l’Urumea, de cruixent d’espàrrecs i camembert. Més de 50 pintxos per omplir la panxa. I per acompanyar, xacolí de Kupela, com ha de ser, o uns bons tintos. I el Patxaran d’endrines autèntic, és clar!



I com que som com som, tenim la cuina oberta tot el dia, per si en qualsevol moment et ve de gust escapar-te a Donosti, sense sortir del Passeig de Gràcia.